Явно има сериозен проблем, за да даде премиерът тази пресконференция.

...
Явно има сериозен проблем, за да даде премиерът тази пресконференция.
Коментари Харесай

Социолог и политолог с първи коментари за горещия брифинг на Борисов и защо бе даден той

Явно има сериозен проблем, с цел да даде министър председателят тази конференция.

Това съобщи по телефона за предаването "Лице в лице " по БТВ социологът Кънчо Стойчев. Той разяснява горещия брифинг на премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г даден преди минути в централата на ГЕРБ. "Безспорен факт е, че има масирана офанзива против ръководството.

Тази офанзива обаче не идва от политическите съперници на премиера. Те нямат финансовата опция да провеждат сходна огромна офанзива. Според мен става дума за офанзива от един избран адрес в чужбина. Премиерът си съзададе доста врагове в последно време. Тази офанзива идва от частния бранш, който може да си разреши средствата за сходно масирано нахлуване ", съобщи Стойчев, очевидно визирайки Васил Божков.

Борисов: Целта на Божков е да ме смачка с компромати, Радев ме следи с дрон

Своето мнение по тематиката даде и политологът Стойчо Стойчев. "За мен посланието на брифинга е, че партия ГЕРБ е единна и стои зад премиера. Пресконференцията бе дадена не толкоз, с цел да се отговори на компроматите, колкото на новината, че Цветан Цветанов напуща ГЕРБ. Този брифинг бе ясно обръщение към Цветанов, че партията е единна и няма да се разцепи. За мен е невероятно Цветанов да победи Борисов на политическия кръг. За Борисов заплахата идва по-скоро от обстоятелството, че Цветанов е бил втори човек в ГЕРБ ", съобщи Стойчев.

"За фотосите от вкъщи на премиера би трябвало да дават отговор шефовете на НСО и ДАНС. След като министър председателят може да бъде сниман до момента в който спи, той може да бъде и убит. След като министър председателят няма обезпечена сигурност, какво остава за елементарните жители. Снимките се пробват да създадат внушения. Първата е на долап - очевидно се внушава, че той е цялостен с пари. Втората фотография е на спящия министър председател - очевидно се внушава, че той е безсилен. Всичко това демонстрира, че персоналната сигурност на всеки един жител е застрашена, а това подкопава устоите на страната. За мен всички тези кавги могат единствено да вдигнат рейтинга на Борисов и да качат равнището на утвърждение към него ", безапелационен бе политологът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР