Явно е, че Кремъл търси варианти за спиране на военните

...
Явно е, че Кремъл търси варианти за спиране на военните
Коментари Харесай

Анализатор: Кремъл търси варианти за спиране на военните действия


Явно е, че Кремъл търси разновидности за прекъсване на военните дейности в Украйна. Явно е, че Кремъл се нуждае от стратегическо спиране на военните дейности, с цел да се прегрупира и приготви за нови.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria журналистът и интернационален анализатор Николай Кръстев.

През последните часове научихме, че даже и главата на римокатолическата черква се е заел с посредническа функционалност да се съобщи обръщение на съветския президент за спиране на войната. Разбира се, никой не желае война до дъно, само че войната би трябвало да бъде извършена до дъно, с цел да се покаже на Русия, че не може безнаказано да работи на непозната територия. Ако се даде опция те да имат един или няколко месеца отмора, това значи те да се приготвят и още веднъж след няколко месеца да станем очевидци на втора сходна военна интервенция.

Оттук нататък има две стратегически посоки, в които би трябвало да се работи чисто военно. Едното е през Херсон до Запорожието и южната част на фронта, т.е. да се затвори Крим и да се пресечен връзките му с Руската федерация. Другото направление е да се раздели Донбаския район на две елементи. В момента там са разположени напъните.

 
Очакванията са напролет да се влезе в решителната фаза на военните дейности.
Кремъл сега стартира да смъква възрастта на хората, които ще бъдат мобилизирани в съветската войска – от 21 стават на 18 годишни. Горната граница става от 50 на 55, даже на 57 години. Тези хора не са подготвени да водят военни дейности. Това е едно пушечно месо. Хора, на които не се знае каква ще им бъде ориста. С тази готовност войната влезе във всеки един съветски дом. Това въздейства в процесите вътре в съветското общество. Виждате, че на Путин му се наложи да посрещне и да успокои майките и съпругите на мобилизираните. Колко е пропагандна тази среща е друга тематика.

Фактът, че заприказва за война значи, че той признава, че се водят военни дейности. Путин анулира своето годишно послание към съвета на федерацията, директната линия с жителите на Русия, годишната конференция. Това значи, че Путин, сякаш не е подготвен да се сблъска с съветското общество и медиите, тъй като някой все ще събере кураж да го попита какво става на фронта. А там новините за съветската войска не са от най-хубавите сега и Русия търпи провали, което се вижда.

Визитата в Съединени американски щати и методът, по който протече демонстрира, че Украйна е подготвена да върви до дъно. Остана един подробност, който е с опция да бъде тълкуван – изразът за справедливия мир. Дали някой не желае да се спре войната в този момент в този миг, какво значи обективен мир?

 
Всичко това демонстрира, че освен Съединени американски щати, а и техните съдружници, като България, ще застанат на страната на справедливостта.
В Беларус напоследък ставаме очевидци на прекачване на военна техника от Русия. Откриването на Северния фронт може да бъде в действителност риск за Киев. Губейки суверенитета си в съюза с Русия, армията на Беларус се трансформира в самобитен корпус в състава на съветската войска. Трябва да бъде подсилена границата сред Украйна и Беларус.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР