"Явно е, че електронно гласуване за тези избори не може

...
"Явно е, че електронно гласуване за тези избори не може
Коментари Харесай

Цветанов шикалкави пред Радев - сопна му се за изборите, но се ожали от... ВИДЕО

"Явно е, че електронно гласоподаване за тези избори не може да стане изрично, само че има одобрени способи в други страни – гласоподаване по пощата е изцяло допустимо, несъмнено при сериозна готовност и на изпълнителната, и на законодателната власт, както и видеонаблюдение в действително време на преброяване на бюлетините, попълване на протоколите и качване на протоколите в обща осведомителна платформа за понижаване на всевъзможни благоприятни условия за операция на изборния развой ", това сподели президентът Румен Радев по време на среща с представители на извънпарламентарната политическа партия Политическа партия „ Републиканци за България “, като част от.

"Дотук има консенсуси в редица цивилен организации и партии за законови промени, които да подсигуряват правото на глас на всички карантинирани и хора в изолираност, законови промени, които да дадат опция на нашите сънародници зад граница да гласоподават отдалечено ", добави той.

По думите на ръководителя на Политическа партия "Републиканци за България " Цветан Цветанов би трябвало да се даде опция за добра конкурентна среда. Той предложи времето в публичните медии: БНР и Българска национална телевизия за всички политически партии да бъде разчетено по този начин, че да има равнопоставеност. Цветанов добави, че от партията нямат доверие на изпълнителния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков.

"Той не дава опция като представител на една от публичните медии в България другите гледни точки на всички български жители, които се съставляват от съответните политически партии или специалисти, които имат опция, да изложат разнообразни гледни точки. Към сегашния миг даваме доверието си и това, което прави БНР, дава опция да се извърши главната функционалност на публичната медия – постигането на този плурализъм, който считаме, че е в полза на всички ", регистрира ръководителят на "Републиканци за България ".

Той поддържа концепцията за удължение на изборния ден, само че уточни като недопустимо гласуването да се организира в два или три дни. По думите му това би могло да докара до опорочаване на вота. Според Цветанов 28 март не е удачна дата за осъществяване на изборите не от позиция на това, че партиите не са подготвени, а тъй като държавното управление и законодателят няма да съумеят да се оправят с новите провокации в изискванията на пандемия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР