Явно Борисов няма с какво да се похвали за тези

...
Явно Борисов няма с какво да се похвали за тези
Коментари Харесай

Аламанов: При Борисов сякаш виждаме синдрома на нацупеното дете

Явно Борисов няма с какво да се похвали за тези 12 години ръководство. Затова не желае да му бъдат задавани въпроси. Дори Пламен Орешарски не си позволяваше да бяга от тях, колкото и да му беше неприятно. Сякаш при Борисов виждаме синдрома на нацупеното дете, на което не му е купена играчка. Явно в атмосферата по високите етажи въздухът е разредена и не могат да осъзнаят, че никой не е женен за властта вечно.
Това съобщи пред Българското национално радио информационният специалист Любомир Аламанов.
 Борисов в огледалния свят Борисов в огледалния свят
Бойко Борисов направи впечатляващо изявление. Заяви: " Предстоят ни два доста тежки месеца против доста, доста пари, които са изправени с...
Повод за думите му е церемонията по промяната на властта. Днес в служба встъпи служебният кабинет на Румен Радев, чийто състав стана явен през вчерашния ден. Церемонията се организира в Гербовата зала на “Дондуков 2 ”, само че бе при закрити врата - без наличието на публицисти.
Според Аламанов администрацията и политиците са като създание, което се сърди на жителите. Ако са задоволително кадърни, представителите на тази класа, която напуща властта, ще си намерят работа.
Пиар специалистът доцент Александър Христо е безапелационен - случилото се през днешния ден с бягането на водача на ГЕРБ е продължение на неналичието на връзка на “Борисов 3 ”.
“Това, което виждаме, е разследване на напрежението на някогашните и актуалните или някогашните и бъдещите. Това напрежение тлее отпреди 4 април, само че през последните седмици нараства. Между бившето и служебното държавно управление съвсем не може да има последователност и знаем за какво ”, счита Христов.
 Миролюба Бенатова: Борисов си потегля от задния вход. Това би трябвало да се запомни Миролюба Бенатова: Борисов си потегля от задния вход. Това би трябвало да се запомни
Aдски жалко решение е Министерски съвет да си приватизира видео фрагментите от предаването на властта от Борисов на служебния кабинет. Това написа журналис...
Според него не трябва да се подценява смисъла на един длъжностен кабинет. Юридическите му отговорности са едно на ръка, само че то би могло да насочи значими за обществото послания и сигнали за нормализация на ситуацията в страната.
И двамата специалисти чакат смяна в връзката на новите лица в ръководството и даване на същинска, вярна информация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР