Явлението в българското плуване Антъни Иванов е направил промяна в

...
Явлението в българското плуване Антъни Иванов е направил промяна в
Коментари Харесай

Антъни Иванов се отказа да пътува до САЩ

Явлението в българското плуване Антъни Иванов е направил смяна в проектите си за есента. 18-годишният играч се е отказал от концепцията си да пътува до Съединени американски щати, с цел да може на място да се запознае с изискванията в университети, където следващата година да продължи образованието си. Плувецът от Велико Търново смяташе да лети в края на септември.

“Няма да пътувам до Съединени американски щати. Причината е, че по този начин ще изгубя доста време, в което мога да упражнявам. Дистанционно също мога да проуча университети, които съставляват интерес за мен. Освен че ще пропусна тренировки, същото важи и за учебно заведение. Захванах се да карам и шофьорски курс, така че съм много ангажиран”, съобщи Антъни пред " 24 часа ".

Определящо за Иванов при избора на идната стъпка в образованието му ще бъде намирането на най-подходящото място за тренировки и развиване в плуването. Антъни към този момент е в контакт с някои треньори, които работят в американски университети.

Иванов направи огромен удар през лятото, когато влезе във финала на 200 м бътерфлай на мъжкото международно състезание в Будапеща. Така той стана третият българин, който плува в старт за разпределение на медалите на сходен конгрес, след Денислав Калчев и Михаил Александров.

След това Антъни записва още едно ужасно достижение. На международното за юноши в Индианаполис той завоюва бронзов орден на 200 м бътерфлай. Това бе първо отличие за българското мъжко плуване от планетарен шампионат.

До края на годината Антъни ще плува на шампионати в Бургас, Стара Загора и Пловдив и ще взе участие на републиканското.

24chasa.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР