>Яцковски е известен с мрачните си прогнози, в частност за

...
>Яцковски е известен с мрачните си прогнози, в частност за
Коментари Харесай

Полски ясновидец: Идва Трета световна война, бягайте в България!

>
Яцковски е прочут с мрачните си прогнози, в частност за случилата се в действителност тежка икономическа рецесия в Европа. През 2003 година излезе като победител от шампионата за ясновидци, проведен от японската телевизия Asahi, написа " Телеграф ".

В аудиоклип с дълготрайност 9 минути и 26 секунди Кшищоф Яцковски, говорейки за себе си в трето лице, поучава съотечествениците си по какъв начин да постъпят в обстановка на нова световна война. 

" Ако се стигне до война и сражения, единственото леговище за поляците, безвредно място, където могат да избягат, са България и Румъния. " Самият Яцковски признава, че никой в Полша не свързва тези две страни с понятието сигурност и мнозина българи напущат родината си в търсене на шанса си в чужбина, а се счита, че сигурни във военно отношение са могъщи и богати страни като Съединени американски щати или Германия.

Обявилият се за жив оракул поляк предвижда, че " в Полша ще се диша мъчно, войната ще я заобиколи, само че няма да може да се диша " и прави връзка с въздействието върху страната и популацията при повредата в Чернобил. 
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР