Ясновидката Теодора Стефанова е известна с точните си прогнози у

...
Ясновидката Теодора Стефанова е известна с точните си прогнози у
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: Чака ни тежка мигрантска криза

Ясновидката Теодора Стефанова е известна с точните си прогнози у нас и по света. Получава дарбата да вижда бъдещето след 18-дневна кома в резултат на тежка злополука. Наричат я гадателката на Силвио Берлускони, защото известният италиански политик приживе ценеше високо прогностичните умения на българката и постоянно се допитваше до нея.

Преди дни тя направи нови прогнози за международния ред и бъдещето на България. Стефанова е на мнение, че ни следва настъпление от мигранти. „ Както при нас в Италия, по този начин и цяла Европа не може да се оправи с мигрантската рецесия и това е реалност. Най-опасни са не толкоз мигрантите, които бягат от войната и глада, а другите, които са част от престъпни или терористични групи. За страдание, виждаме, че такива лица биват връщани от други страни на Европейски Съюз в България. Тук ще се наводним с такива хора. Не желая да ви тревожа, само че при нас в Италия вечер след 19 часа човек не смее да излезе да си купи самун до магазина, тъй като не знае дали ще бъде атакуван, дали ще те изнасилят или оберат. От 35 години пребивавам в Милано и в никакъв случай до момента не е било толкоз ужасно, изключително в последните години след Ковид рецесията “, разяснява гадателката.

Според нея еврото ще бъде признато у нас най-късно до 2025 година „ За запазването на българския лев ще се организира референдум и ще има доста огромна борба за спасяването и запазването му. До 2030 година чакам, че парите в брой към този момент няма да ги има, направих тази прогноза както в книгата си с предсказания за 2024 година, по този начин и в книгата ми „ Осмото възприятие – ключът към Вселената “, доверява още Теодора Стефанова. Тя счита, че сме все по-близо до международен мир, написа " Ретро ".

„ Моята прогноза е оптимистична – чакам до края на 2024 година спорът Русия – Украйна да завърши или най-малко да се заприказва за мир, сядайки на масата. Предчувствам, че ще се случи нов случай, който е допустимо да стане в Запорожието и това да ескалира напрежение, само че международната общественост няма да остане безучастна и ще упорства да завърши това безумство. Прогнозата ми е Зеленски да не бъде повече водач на Украйна. Украинският народ ще избере различен водач на мястото на Зеленски, към Путин също ще има изменничества и ще се нагнети обстановката до 1-2 години. В Израел чакам Бенямин Нетаняху да падне от власт, само че в спора ще бъдат въвлечени и други страни. Сред тях ще са Индия и Пакистан. Изобщо арабската общественост и арабската лига ще се намесят, решителна роля ще има Саудитска Арабия, а ние, за жалост, ще преживеем спора в Близкия изток “, счита ясновидката.

„ Китай ще се трансформира в най-големия съдия на международната сцена и ще постави завършек на войните дружно с великите сили. Ще следим по какъв начин доста страни ще си трансформират политиката и крайнодесните партии ще станат огромните печеливши на европейските избори. Един ден и България ще се върне към мощна левица и мощна десница, само че това няма да бъде скоро. А новите придвижвания, които ще се основат занапред, напълно ще трансформират образа на политическия пейзаж “, заключава гадателката на Берлускони.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР