Ясно заявихме, че от нас няма да има подкрепа за

...
Ясно заявихме, че от нас няма да има подкрепа за
Коментари Харесай

Деян Николов: Възраждане няма да даде подкрепа за председател на СОС

Ясно декларирахме, че от нас няма да има поддръжка за ръководител на Столичния общински съвет (СОС). Това е тяхна отговорност да намерят формулата по какъв начин да проработи СОС. Това сподели пред публицисти общинският консултант от „ Възраждане “ Деян Николов, след диалози по покана на кмета на София Васил Терзиев, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 1122
Николов напомни, че имат своя кандидатура за ръководител – Красимир Гълъбов. " Ако някой желае, може да ни поддържа ", добави той.

Деян Николов сподели също, че най-много са говорили за цели за София. Ние изложихме нашите цели, които са почти в 14 точки, които са прагматични във връзка с това, което би трябвало да се случи в града, изясни той. Общинският консултант уточни най-много прекъсването на презастрояването, усъвършенстване на пътната инфраструктура, непорочност в града. Говорихме за цифровизация, за детски градини, сподели той.

" За Борис Бонев съответно не сме говорили ", посочи Николов.

" Това, което беше показано от тяхна страна, е, че с цел да заработим за всички цели на София, които тук-там се припокриват, би трябвало да бъде " отприщен " СОС ", уточни той и добави, че са споделили, че това е тяхна отговорност като първа политическа партия.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР