Ясно искам да заявя, че коалиция с ДПС и ГЕРБ ...

Ясно искам да заявя, че коалиция с ДПС и ГЕРБ

„Продължаваме промяната“: Няма да участваме в коалиция с ГЕРБ, ще сме опозиция

„ Ясно желая да заявя, че коалиция с Движение за права и свободи и ГЕРБ няма да бъде направена от Природен парк. Ние обещавахме това преди изборите и ще осъществим обещанието си “.

Това сподели Кирил Петков от „ Продължаваме смяната “ след края на днешния избирателен ден, в който българите у нас и по света гласоподаваха предварително за 48-мото Народно заседание.

Асен Василев от своя страна съобщи, че Природен парк са изгубили изборите и съобщи, че българският народ е отредил на групировката мястото на съпротива.Според първичните данни, Природен парк остават втори на изборите, а първа политическа мощ е ГЕРБ.

„ Искам да благодаря на всички гласоподаватели, които гласоподаваха за Природен парк, само че и за всички хора, които гласоподаваха. Тези хора поддържаха демокрацията в България “, сподели още Кирил Петков.

„ Като градивна съпротива ще бдим над всяко деяние на идващото държавно управление “, сподели още Петков.

По думите на съпредседателите на Природен парк на ГЕРБ се пада отговорността да основат ръководство, в което групировката на Петков и Василев няма да взе участие, а ще бъде съпротива.

„ Продължаваме смяната “ отхвърлиха опцията да основат обща парламентарна група с „ Демократична България “.

Източник: debati.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg