Ясно и слънчево време в цялата страна днес, обещават синоптиците.

...
Ясно и слънчево време в цялата страна днес, обещават синоптиците.
Коментари Харесай

Слънце днес, 30 градуса в петък - Общество

Ясно и слънчево време в цялата страна през днешния ден, дават обещание синоптиците. Ще продължи да духа до сдържан югозападен вятър.

Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°, в София към 24 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще бъде слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността. На изолирани места в масивите от Западна България ще превали. Ще духа сдържан, по най-високите и открити елементи до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра - към 11 градуса. 

Слънце ще грее и край морето. Термометрите на брега ще се качат до 26°, а измежду вълните от 2-3 бала - до 20 градуса.  

Утре ще има променлива облачност, на обособени места ще превали. Ще се задържи относително топло, минималните температури ще са най-вече сред 12° и 17°, малко по-ниски в котловините в Югозападна България, оптималните - сред 24° и 29°, в петък с 2-3 градуса по-високи.

В събота още малко ще се затопли, само че от запад облачността ще се вплътни. До вечерта тук-там в Западна България ще превали, а през нощта против неделя превалявания ще има на повече места в страната; вероятни са и гръмотевици. В неделя с насочване напразно от северозапад ще стартира намаляване на температурите. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР