Ясно е за какво се използва бебешката пудра, защо иначе

...
Ясно е за какво се използва бебешката пудра, защо иначе
Коментари Харесай

10 гениални употреби на бебешката пудра в живота на възрастните

Ясно е защо се употребява бебешката пудра, за какво другояче да се споделя по този начин? Така ли мислите? Тогава не знаете какво изпускате. Редакторският екип на Obekti.bg представя няколко изобретателни метода да го употребявате, за които най-вероятно не сте се сещали.

1. За размер на миглите

След като нанесете първия слой серпантина, нанесете малко бебешка пудра върху миглите благодарение на четка или тампон за уши. Завършете с различен пласт серпантина. Този трик ще направи миглите ви да наподобяват супер дълги и обемни.

2. Разплетете колиетата елементарно

Поръсете малко пудра върху усуканите елементи и леко разтривайте възлите сред пръстите си, с цел да ги отпуснете.

3. Като изсъхнал шампоан

Използвайте този трик, когато косата ви е мазна и нямате време да вземете душ. Поръсете малко бебешка пудра върху косата, деликатно втрийте в корените и скалпа, и срешете косата, до момента в който пудрата към този момент не се вижда.

4. Премахване на мазни петна

За да се отървете от упоритите петна върху тъкани, нанесете малко пудра от двете страни на петното, потупайте добре и оставете за към час, с цел да дадете опция на талка да всмуква мазното. След това изперете дрехата и оставете да изсъхне на сянка.

5. Премахване на пясък от краката и обувките

Просто поръсете пудра там, където е залепнал пясък. Талкът отстранява влагата от кожата и пясъкът пада незабавно. Това работи и при обувките: поръсете и разклатете, с цел да отстраните елементарно всички песъчинки. Така повече няма да внасяте пясък в колата, или където и да било.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР