Ясно е с какво оръжие е убит Кирил Русев и

...
Ясно е с какво оръжие е убит Кирил Русев и
Коментари Харесай

Шефът на СДВР: Ясно е с какво оръжие е убит Кирил Русев

Ясно е с какво оръжие е погубен Кирил Русев и са подготвени огледите на натрупа му. Това съобщи пред публицисти шефът на Столична дирекция на вътрешните работи гл. комисар Любомир Николов. Вчера стана ясно, че Русев е бил убит с едно от двете оръжия, конфискувани от вкъщи на Петър Александров.

" Назначени са много експертизи по това досъдебно произвеждане, част от които към този момент са подготвени, други следва да станат подготвени, допускам в къси периоди, защото казусът е предпочитан и бързаме да дадем отговори. Готови са огледите на натрупа ", уточни Николов. " По принцип е ясно какво е оръжието, само че това е обект на досъдебно произвеждане ", уточни още той.

Николов дойде в Народното събрание дружно с основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Живко Коцев за чуване във краткотрайната комисия за полицейското принуждение на митинга против управлението на БФС през ноември. 

Деветима служители на реда, които бяха проверявани по отношение на дейностите им на митинга, са получили наказване неодобрение за период от една година. Други четирима са уволнени в хода на други дисциплинарни производства по отношение на тях.

" Тепърва се събират доказателства, прокуратурата и съдът ще се произнесат по отношение на неговата мярка. Аз изрично декларирам, че в хода на нашата инспекция по категоричен метод беше открито, че той е причинител на това закононарушение ", изясни Николов. Не е проверявано дали той е бил жертва на полицейско принуждение, няма и такива тъжби.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР