Ясно е къде ръководството на Каляри планира да прати под

...
Ясно е къде ръководството на Каляри планира да прати под
Коментари Харесай

Ясно за къде стягат багажа на Десподов, съзряха тих бунт от него

Ясно е къде управлението на Каляри възнамерява да прати чартърен българския си нападател Кирил Десподов. В родни медии се появиха спекулации, че може да се върне в ЦСКА да натрупа опит, само че съгласно медиите в Сардиния, той ще отиде в Серия Б и към този момент е явен тимът, който ще го приюти до края на сезона.

Интересното е, че става въпрос за Киево. Доскорошният член на Серия А беше последният отбор, против който родният национал се появи по време на подготовката на "рособлу " през лятото. Тогава той вкара гол и се контузи, което му изяде мястото в състава.

Очакваше се Десподов да се върне в сметките на наставника Роландо Маран предишния уикенд, когато Каляри игра точно с "летящите магарета " за Купата на Италия, само че той не попадна измежду 23-имата за дуела. А в този момент се чака да поеме пътя чартърен към Верона, тъй като няма да запише и една игрова минута в Серия А, в случай че остане в настоящия си клуб.

Само че по всичко наподобява, че самият състезател не се вижда в тим от втората дивизия на Апенините. От изданието Cento Trentuno съзряха спокоен протест от негова страна за изпращането му чартърен в Киево поради последния му пост в Инстаграм. Десподов разгласява следната поговорка:

"Днес може да нямаш пари, а на следващия ден да имаш. Днес може да нямаш работа, а на следващия ден да имаш. Но през днешния ден нямаш ли чест и на следващия ден няма да имаш ", което беше разтълкувано от районните медии в Сардиния като очевиден отвод от негова страна да заиграе в по-нискоразреден отбор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР