Ясно е името на наглия крадец, обрал Николай Илиев. Бившият

...
Ясно е името на наглия крадец, обрал Николай Илиев. Бившият
Коментари Харесай

След разкритието на БЛИЦ: Ясно кой e обрал Ники Илиев, вижте какво се случи с наглия апаш

Ясно е името на наглия апаш, обрал Николай Илиев. Бившият национал разкри първо пред БЛИЦ за случилото се в къщата му в Свети Влас, когато в края на юли, и то измежду бял ден, обирджия влиза и отмъква пари, скъпи документи, крадитни карти и ключове за автомобил и апартамент. Случката се разигра до момента в който всички в къщата спели следобеден сън.

" Разкрит е, знаем го от коя незаконна група е... хванах се за главата като му видях досието, има десетки висящи каузи. Цялото му досие е цялостно с обири ", показа във вторник пред БЛИЦ Ники Илиев, който заяви още, че обирджията е направил цялостни признания при залавянето му.

" Казва се Александър Тошков, от София. Oсъждан е неведнъж за други обири ", заяви пред Нова телевизия представителят на Оперативна програма - Бургас Красимира Кателиева. Крадецът към този момент е на независимост против подписка.  

" Наблюдаващият прокурор е решил да вземе тази мярка за неотклонение, с цел да може да събере спомагателни доказателства в поддръжка на обвиняването и такива в действителност са събрани. Крадецът е направил признания пред арбитър ", добави Красимира Кателиева.

" Това ще продължава да се случва, в случай че в България не се одобряват незабавни закони за хората, които крадат безнаказано. Най-много се тормозя не от това, че са влезнали и са ни обрали, а от това, че са влезнали в пространството на внуците ми ", разяснява Николай Илиев. 

По думите му това се случва, тъй като крадците остават безнаказани и против бандитите не се взимат ограничения - " Те заплащат 500-1000 лв. и излизат на независимост. "

Наглият апаш разказал, че с част от парите си купил кола и я продал. Затова към този момент има обвиняване, както и за пране на пари. Мъжът, обрал Илиев, ще влезе в пандиза най-малко за 10 месеца, защото има условна присъда, още веднъж за кражба.      



 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР