Ясно е, че Русия трябва да плати за възстановяването на

...
Ясно е, че Русия трябва да плати за възстановяването на
Коментари Харесай

Риши Сунак: Русия трябва да плати за възстановяването на Украйна

Ясно е, че Русия би трябвало да заплати за възобновяване на Украйна, съобщи английският министър председател Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, при откриването в Лондон на Конференцията за възобновяване на Украйна.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10818
В словото, с което откри конференцията, Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, стартира с висока оценка за духа на украинския народ, предава БНР. „ Русия желае да унищожи украинската стопанска система, само че хората по улиците на Киев се изправят отсреща “, сподели Сунак.

„ Смелостта на Украйна на бойното поле би трябвало да бъде съчетана с визията на частния бранш да помогне на страната да се възвърне ", добави английският министър председател. 

Той разгласи 3 милиарда $ поддръжка от страна на Англия през идващите три години. Сунак също по този начин разгласи нова рамка за обезпечаване на военни опасности, ориентирана към подкрепяне на бизнеса да влага в Украйна.

Незабавно след Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, посредством видеовръзка се включи украинският президент Володимир Зеленски. Той благодари за поддръжката, която Англия оказва на страната му.

„ Ние пазиме Украйна и по този метод пазиме свободата. И когато изградим Украйна, ще изградим независимост. Страна, район, континент, свят: Това е световна задача. ", означи Зеленски и акцентира, че са нужни съответни дейности..

На конференцията, която е двудневна, вземат участие повече от 1 000 задгранични посетители от над 60 страни, измежду които американският държавен секретар Антъни Блинкън и ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР