Ясно е, че подобна формула няма да бъде устойчива. Това

...
Ясно е, че подобна формула няма да бъде устойчива. Това
Коментари Харесай

Христо Иванов разкри отговорът на кой въпрос е ключов за стабилно правителство


Ясно е, че сходна формула няма да бъде устойчива. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на " " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския във връзка опцията за сформиране на държавно управление на малцинството на " " и Демократична България, откакто Народното събрание отхвърли издигнатия с първия мандат на ГЕРБ-СДС проектокабинет " Габровски ", съобщи кореспондент на.

При липса на устойчиво обезпечено съдружно болшинство в Народното събрание няма по какъв начин да има резистентен кабинет. От моя позиция единственото, което може да закрепи един кабинет, е доста явен отговор на въпроса кой носи отговорност за него и какво тъкмо си слагат като цели – и то да бъдат огромни цели, а не минималните цели, за които всички сме съгласни. Малко парадоксално звучи, само че един път определен, подобен кабинет може ще крепи само на упоритостта си да прави огромни неща, а не, че просто е тук, с цел да обезпечи време, съобщи Иванов.

В отговор на въпрос той означи, че сериозният диалог за третия мандат ще зависи от това по какъв начин са се развили нещата с втория мандат.

Попитан дали при опитите за сформиране на държавно управление с втория мандат ще се търси разговор с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия по дадени тематики, ръководителят на ПГ на " " уточни: " Ние постоянно сме работили за това да има разговор, единственото нещо, за което сме упорствали, е този разговор да е сериозен – това, че си приказваме за едно, да ни кара да мислим, че ще забравим да си приказваме за огромните неща като корупционния проблем. Тъй като има такива опити – откакто сте ми споделили добър ден, да не си приказваме за нищо друго. Ние сме за това да има разговор, само че без да забравяме огромните тематики ".

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР