Ясно е, че няма нищо вечно, но двигателят на въпросния

...
Ясно е, че няма нищо вечно, но двигателят на въпросния
Коментари Харесай

Шапки долу или как изглежда моторът на Lexus след 350 000 км

Ясно е, че няма нищо постоянно, само че моторът на въпросния Lexus IS F, който ви демонстрираме във видеото, е работил при съществени натоварвания в продължение на 350 000 километра, само че все пак наподобява необикновено. Най-малко горната му част е като че ли преди малко слязла от поточната линия.

Това видео няма да бъде изненада за опитни механици механиците, тъй като те са осведомени с надеждните японски възли и елементи и в частност тези на Toyota. Японската марка и най-много премиум подразделението Lexus имат заслужена известност за качество през десетилетията. Видеото е на Wrench Every Day и ни демонстрира образец от модела Lexus IS F, създаден през 2008 година.
 Шапки долу или по какъв начин наподобява моторът на Lexus след 350 000 км (ВИДЕО)

Японският седан пазполага с петлитров V8 мотор, произвеждащ мощ от 416 конски сили. В това видео автомобилът разполага с над 450 к.с., защото е оборудван с спомагателни съставни елементи от така наречен силов тунинг. На километража се вижда цифрата 220 000, само че това са благи, което е повече от 350 000 километра. А още нещо любопитно е, че най-малко през последните 45 000 благи автомобилът се е движил в много състезателен режим.

Голяма част от видеото се концентрира върху това какъв брой скъпи са истинските елементи на Lexus, само че създателят споделя няколко съвета по какъв начин да откри по-достъпна опция. Това, което е по-важно в тази ситуация е, че макар 350-те хиляди километра пробег, главите наподобяват извънредно чисти и без струпване на въглерод. Вижте.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР