Ясно е, че някои черти в семейството се предават от

...
Ясно е, че някои черти в семейството се предават от
Коментари Харесай

Синът на Фъргюсън ще застреля съдиите, които свирят лошо

Ясно е, че някои черти в фамилията се предават от потомство на потомство. Бившият управител на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън беше прочут с избухливия си манталитет по време на своя 27-годишен престой на Олд Трафорд. И очевидно тази линия от характера му е наследена от неговия наследник. Дарън Фъргюсън, който е управител на играещия в Лига 1 Донкастър Роувърс, изпадна в сериозен проблем, откакто съобщи, че ще простреля съдиите поради това, че оферират неприятен стандарт на мачовете му. Фъргюсън-младши е обект на инспекция от Дисциплинарната комисия на Английската Футболна асоциация, защото с неговите изказвания са били несъответствуващи и водят до неприятна известност на самата игра.

45-годишният експерт към този момент се извини за държанието си, като съобщи че този коментар е резултат, че се е изплъзнал езика му и не пази по никакъв метод насилието против съдиите. Гневните прояви пристигнаха при равенството 1:1 с Плимут в събота, когато на тимът му не е дадена дузпа.

" Съдиите не са експерти и стандартът на работата им е отблъскващ. Нивото им на присъждане е позорно. Имам задоволително опит в това и задоволително мемоари за тяхната работа, съобщи Фъргюсън след клая на мача. Какво мога да направя ли? Ами да ги гръмна, ще бъде една добра концепция. След това изказване Футболната асоциация се самосезира и до дни се чака и наказване за сина на сър Алекс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР