Ясно е, че не от всяка жена става бурлеска танцьорка.

...
Ясно е, че не от всяка жена става бурлеска танцьорка.
Коментари Харесай

Как да му направите перфектния стриптийз

Ясно е, че не от всяка жена става пародия танцьорка. Но това не значи, че не можете да зарадвате колегата си с един парещ танц, който да увеличи градуса на настроението. Trafficnews.bg показва препоръките на известни дами, които са богини в еротичните придвижвания, с цел да ви помогне в начинанието.

1. Облеклото

Сутиенът – целесъобразно е да е леко повдигащ, само че не напомпан с подплънки. И наложително да ви е по размер. Не би трябвало гърдите ви да преливат.

Жартиерите – те са наложителен детайл от прелъстяването. Добре е да са по-тънички и нищожни. И доста значимо – лесни за събаряне.

Чорапите – Също наложителни. Те карат дамата да се усеща и наподобява секси. А когато го свалите може да го провесите на палеца ви, като в същото време опъвате с другата ръка. След това го пуснете като че ли е прашка.

Бикини – тук разновидностите ви са доста. Изберете това в което се чувствате комфортно и секси. Но не забравяйте нещо доста значимо. Каквото ѝ да изберете го носете над колана за жартиери, тъй като не се знае дали няма да ви се прииска да ги свалите допустимо най-бързо.

Обувките – Те би трябвало да бъдат толкоз високи, колкото уменията ви разрешават. За да изглеждате секси и грациозни, не е належащо да с 20 см ток.

Дрехите – Сексапилни костюми, риза и пола, блузките с копчета, рокли със завръзване. Най-лошият вероятен избор са облекла, които се събличат през глава. Просто не е секси, а и ще скапе прическата и грима ви.

2. Грим

Стриптийзът, даже и в домашни условия изисква макиаж, точка по въпроса! Като аленото червило си е наложително.

3. Косата

Тук има две значими неща. Първо – постарайте се да си извършите стилна прическа, която да се държи на 2-3 фиби, с цел да е елементарно да я разпуснете. Второ – ароматизирайте и нея. Най-лесно става като напръскате с парфюм четката си за коса преди да се срешете.

4. Осветлението

Приглушената светлина прикрива несъвършенствата по кожата и придава тайнственост. А цветната светлина придава и еротика и настройва сетивата на мъжа на полова вълна.

5. Музиката

Логично е че, с цел да се чувствате естествено и в свои води, музиката би трябвало да е по усета ви. Но подбирането ѝ е значимо. Има няколко класики, на които може да заложите: you can leave your hat on – Joe Cocker; Black velvet - Alannah Myles; Feelin’ good – Nina Simone; The Silencers – Vikki Carr… Вие решавате!

6. От къде да стартира

Като начало настанете колегата си в комфортно кресло и му налейте пиво. Може и вие да си сипете едно, за какво пък не! Ако прецените, че може да се окаже припрян фен може да завържете ръцете с шалчета за стола.

7. Стриптийзът, малко по малко

- Застанете до приготвения стол, отделете си няколко мига, в които да се настроите към музиката. Движете ханша си постепенно, като лекичко докосвате косата, врата и бедрата си. Гледайте него, гледайте себе си.

- След това започнете да го " измъчвате ". Ако имате цепка на полата, покажете малко крайник. Можете ли да разголите единствено част от бюста си? Накарайте го да си показва какво следва.

- Ключът към страхотния стриптийз е да се движите постепенно, да се чувствате отпуснати и чувствени. Дишайте. Ако нещо се обърка, просто се усмихнете и по този начин ще превърнете дефекта в неудържим резултат.

- След като свалите горните облекла, хубаво покажете съблазнителното си тяло по долни дрехи. Въртете се към стола, играйте си с жартиерите, наведете се, с цел да се открие умопомрачителната панорама сред гърдите ви.

- Движете пръста си по шева на чорапа, пъхайте го под жартиера си. - Седнете изкусително на стола с лице към мъжа, разтворете крайници и съвсем незабавно ги съберете, с цел да го държите в превъзбудено напрежение.

- Стигнахме до сутиена. Бавно смъкнете едната презрамка по рамото си. Докоснете нежно гърдите си. Плъзнете пръсти в чашката, извадете си. След това свалете и втората презрамка. - Обърнете се и разкопчайте сутиена, постепенно го съблечете, като танцувате с взор през рамо. След това можете да го пуснете на пода, да го хвърлите в другия завършек на стаята, или закачливо да го подадете на към този момент треперещия си от възбуденост фен.

- Вече можете да се приближите. Позволете му да усети парфюма ви, леко докоснете бузата му с бюста си.

- Сега е ред и на гащичките. Преди да ги свалите, подразнете още малко, като галите изкусително тялото си. След това се обърнете с тил, наведете се по този начин, че съвсем да докосвате колената му и смъкнете бикините тъкмо до сгъвката на дупето. Там спрете. Погледнете колегата си с лека усмивка.

- След това към този момент можете да смъкнете гащичките до долу, подпирайки се леко с една ръка на стола. Когато бельото допре глезените ви, седнете грациозно и го изхлузете от високите токчета. Бавно се разходете до колегата си и му подайте гащичките.

- Вие решавате дали това е моментът, в който стриптийзът ще завърши. Вече имате право да възседнете своя специфичен човек и да продължите еротичните придвижвания дружно. Другият вид е да отложите секса още малко, събувайки постепенно жартиерите и чорапите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР