Ясно е, че има корупциони обвързаности на руски и български

...
Ясно е, че има корупциони обвързаности на руски и български
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Кой ще каже какви са тези 800 милиона, които Путин поиска от Борисов и Радев България да върне

Ясно е, че има корупциони обвързаности на съветски и български кръгове на най-високо равнище. Ние към момента не знаем какви са тези 800 милина, които Путин изиска от Борисов и Радев България да върне, по какъв начин се осчетоводени тези пари, попита в студиото на Би Ти Ви специалистът по национална сигурност Бойко Ноев.

Нека да питат депутатите министъра на финансите, да каже по какъв начин са платени пари. Какво е имала България да връща на руснаците по отношение на „ Южен поток “…Защо не се каже по какъв начин се построи „ Турски поток “, по какъв начин се започнаха стъпки за съсипването на българската военна промишленост, подчинявайки я на руската…Това има връзка с т.на. лицензи…В тези процеси вземат участие Дончев, Борисов и Караниколов… Освен това БТК и „ Дунарит “, който беше платен от Емилиан Гебрев с бели пари, не трябваше да попаднат в български ръце. Защо не се проверява това от прокуратурата? Защото би трябвало да се прикриват следи, които водят до най-високите етажи на властта. Това е в полза на подмолната власт. Има съображение да се смята, че тя е обвързвана с кръгови в Русия, разяснява Ноев.

Експертът по национална сигурност разяснява и абсурда в Чехия и българската диря в него.

По думите му не е правилно, че има връзка сред гърмежите в Чехия и планове на Гебрев да изнася тези муници в Украйна. ЕМКО ще направи притежание документите до българската общност, с които да потвърди това, уточни Ноев.

Според него основният въпрос е за какво от България управляващите не приказват.

Защо България не проверява българския „ Новичок “…Цацаров стана за смях с рукулата... По времето на Гешев непрекъснато се стопира следствието, бута се в друга посока. Моето пояснение е на друго равнище, на държавно – стратегическата корупция, която обвързва българските и съветските кръгове на най-високо равнище, аргументира позицията си специалистът по национална сигурност.

Ноев предвижда, че измежду цялата тази каша, ще избухват от ден на ден бомби и вести, които няма по какъв начин да не стигнат до истината. Когато пристигна новото държавно управление и новото управление на ДАНС, на прокуратурата – ще излязат документи, които свидетелстват за възпрепятстване на следствието на една група от хора, в която вземат участие Борисов, Пеевски и Гешев…, а Гебрев е единствено една дребна песъчинка от всичко, което е подчинено на руснаците, споделя Бойко Ноев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР