Ясно е, че има една група хора в партията, които

...
Ясно е, че има една група хора в партията, които
Коментари Харесай

Трифон Панчев: Една група в БСП има личен интерес да смени лидера

" Ясно е, че има една група хора в партията, които имат персонален интерес. Това минава през промяната на ръководител и идване на човек, който да им обслужва персоналните ползи. На партийните членове в страната им писна. " Това съобщи пред Нова телевизия членът на ИБ на Българска социалистическа партия, член на управлението на Младежкото обединяване на левицата и кмет на Дряново Трифон Панчев.
" Ако би трябвало да сме недоволни от резултата, а ние би трябвало да сме недоволни, дано се вгледаме първо в себе си. Листите за изборите се редят от структурите.

Листите в София се редят от градската конференция. Ако желаеме оставка, да стартираме от другаря Паргов. От 2017г. до момента 100 хиляди гласа в София липсват ", разкри Панчев.
„ Миналата година имахме директен избор. Това беше тежка процедура. Партията се измори. В момента в случай че тръгнем да сменяме ръководител и да вършим нова процедура, в случай че след месец още веднъж може да се затвори страната поради ограничения против ковид, това е последното нещо, за което партията
има потребност сега. Българска социалистическа партия има потребност от успокоение и консолидация. ", съобщи членът на управлението на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР