Ясно е че хората искат промяна, обясни пред БТВ бившият

...
Ясно е че хората искат промяна, обясни пред БТВ бившият
Коментари Харесай

Вече и аз не знам, кое е ляво и кое дясно, обясни политическата обстановка Надежда Нейнски

Ясно е че хората желаят смяна , изясни пред БТВ някогашният външен министър Надежда Нейнски .

Тази смяна е за правда , тази правда да е равна за всички, звучи за някои като факсимиле, само че хората желаят правдивост , да животът не е обективен, само че законите би трябвало да са обективни за всички , изясни тя.

Има задоволително закони, само че би трябвало да се ползват . И когато се ползват, тогава ще има правдивост. Когато прокуратурата се употребява като инструмент, хората усещат, че са изгубили в тази народна власт.

Започват да си мислят, че няма дясно, няма ляво, а в действителност не би трябвало да е по този начин, даже и в този момент когато сме в НАТО и Европейски Съюз.

Има развиване на дискредитирането на парламентаризма . Има доста аргументи да се нападат партии, само че би трябвало да се резервира парламентаризма и да се развие за смяна на страната. Ясните разграничителни линии сред партиите връщат дебата в Народното събрание .

Помните в миналото гневните борби в Народното събрание, само че имаше диспути с причини , изясни тя и добави, към този момент и аз не знам, кое е ляво и кое дясно в България.

Според нея, в случай че всички партии са във властта, тогава единствено народът остава в съпротива .

Дълг на демократичните политици е да създадат ясни болшинства . Трябва да е ясно за какво е нужна една коалиция, тъй като митинги става с разнообразни политически убеждения на площада, само че в Народното събрание, тези, които са протестирали, могат много да се разграничават политически.

Няма партии на статуквото и партии на митинга, има хора на статуквото и хора на смяната .
 Надежда Нейнски: Ако не се сформира кабинет, вотът се радикализира
Надежда Нейнски: Ако не се сформира кабинет, вотът се радикализира

Дяволът е в детайла. Понякога смяната не може да случи от един път
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР