Ясни са съдиите за финалите в евротурнирите през този сезон.

...
Ясни са съдиите за финалите в евротурнирите през този сезон.
Коментари Харесай

Обявиха съдиите за финалите в евротурнирите

Ясни са съдиите за финалите в евротурнирите през този сезон. От УЕФА публично оповестиха, че Славко Винчич от Словения ще е арбитър на финала на Шампионска лига, румънецът Ищван Ковач ще води финала в Лига Европа, а португалецът Артур Диаш ще е арбитър на финала в Лигата на конференциите.
Прочетете още
Славко Винчич към този момент е водил мач на един от двата тима тази година в шампионата. Той бе основен арбитър при триумфа на Борусия над Атлетико Мадрид с 4:2 в реванша от четвъртфиналите. Негови асистенти ще бъдат сънародниците му Томаж Кланчник и Андраж Ковачич, а четвърти рефер ще бъде французинът Франсоа Льотексие. Главен ВАР арбитър ще бъде също словенец - Неич Кайтазович.

Румънецът Ищван Ковач ще бъде основен арбитър на финала в Лига Европа сред тимовете на Байер (Леверкузен) и Аталанта, който ще се състои на 22 май (сряда) на " Дъблин Арина " в ирландската столица. Негови асистенти са сънародниците му Василе Флорин Маринеску и Михай Овидиу Артене. Четвърти арбитър е словакът Иван Кружляк, а основен рефер на ВАР ще бъде нидерландецът Пол ван Букел.

Финалът за Лига на конференциите сред Фиорентина и Олимпиакос в Атина на 29 май (сряда) е поверен на португалска съдийска тройка, като основен рефер ще бъде Артур Соареш Диаш , а негови асистенти - Пауло Соареш и Педро Рибейро. Четвърти съдия е шведът Глен Ниберг, а ВАР арбитър - португалецът Тиаго Мартинш.

Англичанката Ребека Уелш ще управлява финала на Шампионската лига при дамите сред Барселона и Олимпик Лион, който е на 25 май (събота) на стадион " Сан Мамес " в Билбао. Нейни асистентки ще бъдат Натали Аспинал и Емили Карни. Четвърти арбитър е Ивана Мартинич от Хърватия, а ВАР - Стюърт Атуел от Англия.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР