Ясни са първите двама треньори в предстоящия девети сезон на

...
Ясни са първите двама треньори в предстоящия девети сезон на
Коментари Харесай

DARA и Любо Киров отново в Гласът на България

Ясни са първите двама треньори в идния девети сезон на Гласът на България, който ще започва тази есен по бТВ и това са DARA и Любо Киров. След последния сезон, две от най-големите български звезди още веднъж ще седнат в емблематичните червени кресла, с цел да се впуснат в търсене на новия глас на България. Двамата влизат в шоуто с огромни усмивки и упования, по-уверени, по-опитни и с още по-голям хъс за победа.

„ Очаквам още по-силен сезон и съм извънредно щастлив, че хората от моя тим към този момент се осъществят сполучливо на музикалната сцена “, споделя Любо Киров. На 16 април, той ще показа новия си албум Целуни ме, който включва и дует с DARA, озаглавен Вече няма по какъв начин. На 20 април певицата ще показа и своя първи албум - Родена такава, с който шеметната изпълнителка и наставник зарадва почитателите си наскоро.

Прослушванията онлайн за новия сезон на Гласът на България не престават на 16 и 17 април в София. „ Тази година сме очевидци на една нова вълна в звученето на гласовете – нови и съвременни “, споделя Теодора Орешенска, вокален възпитател на предаването.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР