Ясна е развръзката много отдавна, ще се види големият PR

...
Ясна е развръзката много отдавна, ще се види големият PR
Коментари Харесай

Проф. Мария Пиргова: Нинова прави PR на Бойко Борисов

Ясна е развръзката доста от дълго време, ще се види огромният PR на Бойко Борисов, обезпечен от Корнелия Нинова. Политическата вреда за Българска социалистическа партия ще бъде сериозна, само че не тъй като не са съумели да създадат държавно управление, а от докарването на Бойко Борисов в Народното събрание. Tой ще бъде водач на срещата, ще ги научи по какъв начин се прави държавно управление и ще се отиде с гордо вдигната глава.

Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria политологът проф. Мария Пиргова.

Политическа партия и Демократична България може би от инстинкт за самозапазване няма да отидат на тази среща и това е по-добре за тях, сподели сътрудника й Любомир Стефанов. Отидат ли там, би трябвало да свидлив ръката на Бойко Борисов, а какви чудни фрагменти ще излязат от това, нали си представяте. Може би единствено Карадайъ може да излезе от тази среща без особени вреди.

Не е въпрос единствено на морал да не се срещаш с Борисов, само че и на толериране на едно нелегално държание, добави проф. Пиргова.

 
Нямаше да има разлика, в случай че третият мандат беше даден на „ Български напредък “ или „ Демократична България “. Така или другояче ГЕРБ и Политическа партия нямаше да тръгнат дружно към държавно управление. Третият мандат беше жертван.
Проф. Мария Пиргова

Според Стефанов, при този сюжет най-малко опитът е щял да бъде по-убедителен.

Всички знаехме, че оръжие се изнася през медиатори. Ще нанесе много корекции и вреди в партиите, които са взели участие в предходното държавно управление, тъй като в случай че някой поддържа даването на помощ за Украйна, то това въпреки всичко би трябвало да става очевидно. Корнелия Нинова доста добре е знаела за къде е това оръжие, другояче е можела да подпише покупко-продажби без реекспорт, само че не го е направила. Как електорътът на Българска социалистическа партия ще се съгласи с това, че техният ръководител е в основата, не просто реализатор, а в основата на това да се даде толкоз доста оръжие за Украйна. Политическа партия също ще имат имиджови вреди, по тази причина че са правили такова нещо скрито, сподели проф. Пиргова.

 
Всички знаеха, че България изнася оръжие, явно е стигало до Украйна. Подобен жанр покупко-продажби в никакъв случай не са били обект на обществено обявление. Последствията за партиите ще бъдат за метода, по който са го създали, а не тъй като са го създали.
Любомир Стефанов

Политическа партия и Демократична България могат да се явят дружно и поотделно и да бъдат на второ място след ГЕРБ. Картината е ясна, че ГЕРБ ще победи. Не можем с едни и същи средства да желаеме разнообразни резултати от идващите избори. Политическа партия не съумяха да стартират правосъдна промяна, не съумяха да обяснят на обществото за нанесените от ГЕРБ вреди. Политическият хайлайф не желае държавно управление, счита проф. Пиргова.

Политическа партия и Демократична България би трябвало да си дадат сметка какво могат да създадат дружно и какво не могат, сподели Стефанов. Политическа перверзия са концепциите за промяна на политическата система, сподели още той.

Вижте цялото изявление във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР