Ясла за тъпи избиратели се появи в село край БлагоевградЯсла

...
Ясла за тъпи избиратели се появи в село край БлагоевградЯсла
Коментари Харесай

Ясла за тъпи избиратели се появи в село край Благоевград

Ясла за тъпи гласоподаватели се появи в село край Благоевград
„ Ясла за тъпи гласоподаватели ” се появи в село край Благоевград, обектът, качен тази заран в обществената мрежа Facebook провокира лавина от мнения, болшинството от които язвителни, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Навесът се появил преди 3-4 дни в село Зелен дол, община Благоевград. „ Ясла за тъпи гласоподаватели ” го назова в коментара си водачът на ДСБ в Благоевград Калоян Ханджийски.

Навесът се намира при отклонението за центъра на селото, вляво от пътя Благоевград-Зелен дол-ГКПП „ Станке Лисичково ” на българо-македонската граница.

Коментарите са неприятни, най-много поради нетърпимостта на жителите на Благоевград поради пилеенето на средства, множеството от които от европейски, от време на време за безумни и най-много прекалено скъпи инициативи.

Другите мнения за предназначението на обекта са: „ сянка ”, „ спирка ”, „ беседка без пейки за сядане ”, „ нужник ”, „ не е значимо какво е, а какъв брой коства ”, „ хранилка за птици ”, каквото и да е, няма да го опазим ”, и други

„ Това е място за връзване на кучетата, преди да тръгнем на лов ”, пошегува са гражданин на Зелен дол.

„ Това е място, където човек може да се усамоти и да си прави каквото си изиска. Имам поради, да написа стихове, а в случай че е студент – да си създава всякакви тематики, да се приготвя за изпити. Става също за гардеробна, в случай че е боен или надзирател – може да стои на пост. С една дума – универсално е това нещо ”, гласи различен коментар.

Според локалните поданици навесът ще бъде нещо като туристически информативен център за лепене на разгласи, както и табели за местонахождението на исторически и туристически обекти в селото. Направено е от община Благоевград. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР