Ясен Иванов ще пропусне световното първенство по скокове на батут,

...
Ясен Иванов ще пропусне световното първенство по скокове на батут,
Коментари Харесай

Ясен Иванов пропуска световното първенство в София



Ясен Иванов ще пропусне международното състезание по скокове на батут, което ще се организира от 9 до 19 ноември в столичната „ Арена Армеец “. От няколко дни най-хубавият ни играч е травма в глезена (частично раздрани връзки), която не му разрешава присъединяване в шампионата. Възстановяването му ще продължи към 3 месеца.

В конкуренцията България ще взе участие с 15 състезатели, като задачата сложена пред тях е присъединяване в 4-5 финала и 2-3 медала.

Проведохме 10 лагера за тези 10 месеца от началото на годината. Участвахме на две надпревари в Беларус и Испания и спечелихме медали. Подготовката е към своя край, само че задачите, които сме си сложили са изцяло постижими, сподели Мариана Макулова.





Федерацията ще приготвя петима спортисти за олимпийските игри в Токио 2020. 

Световното състезание в Токио през 2019 година е подготовка за олимпийските игри. Иска ни се участваме на олимпиадата и се надяваме да успеем, разяснява президентът на централата Стоян Димитров.





Специално за международното състезание в София дойде новият президент на Международната федерация по гимнастика (ФИГ) Моринари Ватанабе от Япония. Интересът към надпреварата е огромен, защото на него ще вземат участие всички международни звезди в този спорт.

Входът е с билети с цена от 5 лв..

 

 

 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР