Ясен е кандидатът за президент, познавате го добре. Това каза

...
Ясен е кандидатът за президент, познавате го добре. Това каза
Коментари Харесай

НА ЖИВО Борисов сензационно: Ясен е кандидатът ни за президе...

Ясен е претендентът за президент, познавате го добре. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на въпрос на публицист при визитата си на праисторическия солодобивен и градски център Провадия-Солницата.

" Защо излъгаха пенсионерите " попита Борисов някогашния финансов министър Кирил Ананиев, който е дружно с него. И продължи с рецензиите си към служебното държавно управление, написа " 24 часа ".

" Понеже се намираме в този край, в който е тръгнала цивилизацията, той ще бъде безпаричен и недосегаем. Асен Василев взе брутално парите на пенсионерите и актуализираха нашия бюджет за няколко месеца - с цел да ги излъжат. Единственият стопанин и деспот се споделя Румен Радев ".



Той съобщи, че със прекъсването на " Хемус " се стопират и вложенията.

" Защото " Хемус " е инвестиция в бъдещето. Рекорден срив на непознатите вложения, регистрира Българска народна банка. При Радев. И то с 63,7% за тези няколко месеца ръководство ", добави водачът на ГЕРБ, като съобщи, че политическата корупция по времето на Радев процъфтява.

" Да забележим новото държавно управление какъв бюджет ще направи и от кое място ще вземе 4 милиарда за пенсии. Цените порастват стремглаво ".

Борисов попита къде е проектът за възобновяване. " Другите страни употребяват месеци наред милиарди евро, с цел да се възстановят, ние нямаме проект. Те се занимават с махането на защитата на Гешев. Взеха Бюрото, с цел да го дадат на Янаки Стоилов ", сподели още той.

" Хемус " я похарчиха за избори, продължи Борисов с рецензията си. И съобщи, че компроматните войни против ГЕРБ си имат отраженията в обществото, по тази причина няма да се кандидатира на идния парламентарен избор.

Той съобщи, че няма значение към днешна дата кой е претендентът за президент на ГЕРБ, защото и другите партии нямали. " Видяхме, че няколко имена се спрегнаха, и Балтов го изчегъртаха. Все повече хора се осъзнават и виждат направеното ".

По думите му най-важното в този момент е партиите да намерят примирение и да помислят по какъв начин с общи старания да предотвратят злополуката, която дефинира като руменрадевата зима.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР