Ясен е кандидатът ни за президент - познавате го добре.

...
Ясен е кандидатът ни за президент - познавате го добре.
Коментари Харесай

Борисов: Кандидатът ни за президент е ясен. Познавате го добре

Ясен е претендентът ни за президент - познавате го добре. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Провадия в събота, само че отхвърли да назове името на претендента. Към днешна дата то нямало значение, тъй като и другите партии нямали претенденти, счита Борисов.

“Видяхме, няколко имена се спрегнаха, без даже да сме говорили с тях, и Балтов го изчегъртаха незабавно. На Даниел Вълчев за жена му изкараха какво е говорила за мен на всички места. За мен е значимо, че хората се осъзнават, виждат, че не сме яли 2009 година хора. Лъжа след неистина, които за наслада, една по една си излизат и ГЕРБ пораства “, разяснява Борисов.

По думите му най-важно е в този момент партиите да намерят примирение. “Да не се занимаваме кой е водач на дадена партия, а да помислим по какъв начин с общи старания да предотвратим злополуката: Румен-Радевата зима “, разяснява Борисов правейки прилика с Виденовата зима. Според Борисов когато влезем във въпросната рецесия президентът Радев ще упрекна партиите, че не са се справили.




Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР