Ясен е жребият за тенис турнира от сериите АТР 500

...
Ясен е жребият за тенис турнира от сериите АТР 500
Коментари Харесай

Коварен жребий за Григор Димитров и в Барселона

Ясен е жребият за тенис шампионата от сериите АТР 500 в Барселона, който стартира идната седмица. Григор Димитров е подложен под номер 13 и още веднъж ще има съществено тестване в първите си дуели на алените кортове в каталунската столица.

¡Ya tenemos el cuadro sorteado!
El #bcnopenbs promete! pic.twitter.com/T4w5PHps1m
— Barcelona Open Banc Sabadell (@bcnopenbs) April 20, 2019
Димитров получи “уайлд кард” за главната скица и започва непосредствено от втори кръг, а първият му противник ще бъде испански деец - Фелисиано Лопес или Фернандо Вердаско. Българинът е в половината на втория подложен Александър Зверев, като се разминава с Краля на клея Рафаел Надал, за разлика от “Мастърс”-а в Монте Карло.
View this post on Instagram
A post shared by Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) on Apr 19, 2019 at 1:59pm PDT

Димитров и Зверев може да се срещнат още на осминафиналите, като германецът стартира с квалификант, а в четвъртината са още Даниил Медведев и Жил Симон. В тази половина е и Кей Нишикори, който започва против американец - Тейлър Фриц или Райли Опелка, а другояче към него са позиционирани Карен Хачанов, Гидо Пея и Жоао Соуса.

https://t.co/CTujwfe5Ev
— Barcelona Open Banc Sabadell (@bcnopenbs) April 20, 2019
Рафаел Надал ще се изправи против Мариуш Копил или Леонардо Майер в първия си дуел по пътя към 12-а купа в Барселона. Люка Пуй, Давид Ферер или Миша Зверев го чакат в идната фаза, а в неговата част от схемата са още Давид Гофен и Стефанов Циципас.

Григор Димитров има да пази 90 точки за международната класация, откакто предходната година стигна четвъртфиналите, където отпадна от Пабло Кареньо-Буста с 3:6, 6:7(4).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР