Яростните привърженици на Кристъл Палас скандираха за главата на Рой

...
Яростните привърженици на Кристъл Палас скандираха за главата на Рой
Коментари Харесай

Феновете на Кристъл Палас настояват за уволнението на Рой Ходжсън след поражението в дербито на Брайтън

Яростните последователи на Кристъл Палас скандираха за главата на Рой Ходжсън, до момента в който Брайтън претендираше за правото да се хвали с дербито M23, като раздра своите окаяни противници на части.

Енергичните чайки на Роберто Де Зерби бяха ранено животно след шоковото им реализиране с 4-0 в Лутън Таун в средата на седмицата и тъкмо като Хейтърс - те се състезаваха в преднина от 3-0 на полувремето след вълна от голове на капитана Луис Дънк, Джак Хиншелууд и Факундо Буонаноте.

Палас, който също загуби капитана Марк Гуехи и заместника Майкъл Олисе поради травма, с цел да усложни пагубния следобяд за Ходжсън, изглеждаше съвсем безпомощен, до момента в който Албион се натискаше за гърлото - макар усъвършенстваното показване през второто полувреме.

И нямаше по какъв начин да не почувствате парченце съпричастност към видимо обречения 76-годишен необут на Палас, когато той стоеше напълно самичък на тъчлинията, до момента в който скандираше „ ние желаеме Ходжсън да излезе “, изгърмя от бързо изпразващия се край.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР