Яростната Шарън Озбърн направи много публична премяна на Аманда Холдън,

...
Яростната Шарън Озбърн направи много публична премяна на Аманда Холдън,
Коментари Харесай

Шарън Озбърн отправи ожесточена атака срещу Аманда Холдън, тъй като звездата от BGT я нарече „горчива и жалка“

Яростната Шарън Озбърн направи доста обществена одеждa на Аманда Холдън, откакто съдията от Britain's Got Talent я назова „ горчива и жалка “.

Аманда избра неверната жена, с която да се забърква, когато даде мнението си за мненията на някогашните съдии от X Factor Шарън и Луис Уолш за Саймън Коуел, когато и двамата неотдавна се появиха в Celebrity Big Brother.

По време на престоя си в ITV рестартирането на шоуто, те се подиграваха на външния тип на Саймън и се майтапиха, че „ ще има потребност от повече ботокс “, когато приключат да споделят злословия за него в страната. Шарън твърди, че няма да работи още веднъж със Саймън за „ всичките пари на света “, до момента в който Луис твърди, че Саймън прави всичко „ за него “.

Това явно разочарова Аманда – която към момента работи със Саймън в Britain’s Got Talent – ​​в неправилната посока. Скочи в негова отбрана, тя сподели: „ Мразех да виждам избрани хора в риалити шоу да презират Саймън – той е индивидът, който им е дал всички шансове, дал им е доста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР