Яростна майка казва, че петмесечната й дъщеря е изправена пред

...
Яростна майка казва, че петмесечната й дъщеря е изправена пред
Коментари Харесай

Яростна майка казва, че бебето е осъдено на „смъртна присъда“, тъй като лекарството за кистозна фиброза е твърде скъпо

Яростна майка споделя, че петмесечната й щерка е изправена пред „ смъртна присъда “, защото й е отказано изменящо живота лекарство на NHS.

Рула Самара-Селърс моли нейното бебе Лейла да получи чудотворното лекарство Kaftrio, което коства до £160 000 на година на пациент, за лекуване на нейната кистозна фиброза. Майката на три деца сподели, че тя и брачният партньор й Конър, на 31 години, са претърпели „ най-лошите дни в живота ни “, когато на щерка й е сложена опустошителната диагноза.

Лейла има рядкото генетично заболяване и се бори с инфекции от натрупването на слуз в белите й дробове и храносмилателната система. Тези със болестта постоянно имат трагично скъсен живот. 37-годишната Рула сподели, че на фамилията й в началото е било казано, че Лейла може да се класира за Kaftrio на двегодишна възраст, което преди този момент NHS England приветства като „ чудодейно лекуване “.

Но в този момент тя се опасява, че Лейла може в никакъв случай да не го получи по-късно Националният институт за върхови пост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР