Ярослава Махучих е по-силна сега, но все още има моменти,

...
Ярослава Махучих е по-силна сега, но все още има моменти,
Коментари Харесай

Златното момиче на Украйна е ядосано от спортисти от „терористична“ Русия, които получават билет за Олимпиада

Ярослава Махучих е по-силна в този момент, само че към момента има моменти, в които златното момиче на Украйна се усеща преодоляна от скръбта на своята нация.

Гневът и тъгата ще се надигнат вътре, когато тя чуе за последния акт на експанзия на Русия или научи за последния отблъскващ брой на жертвите. „ Те са терористи “, споделя 22-годишната суперзвезда в скока на височина. „ И те го демонстрират в продължение на две години. “

Тя е изключително вбесена от вероятността сънародници в други надпревари да се изправят против съветски и беларуски спортисти, на които е позволено да се състезават под безпристрастен байрак на Олимпиадата.

Световната атлетика блокира това не се случва в леката атлетика, само че английското държавно управление беше измежду тези, които условно поддържаха предлагането за индиферентност, подписано от МОК по-рано тази година. И въпреки всичко Махучих споделя, че тяхното наличие в Париж просто ще подсети на украинците за страданията, породени от силите на Владимир Путин.

„ Всеки път, когато видите руск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР