Японците от Toyota анонсираха новите си модели, които ще представят

...
Японците от Toyota анонсираха новите си модели, които ще представят
Коментари Харесай

Новата Toyota Land Cruiser Prado е още по-проходима

Японците от Toyota анонсираха новите си модели, които ще показват в средата на септември, по време на автомобилното ревю във Франкфурт. Една от нововъведенията е всъдеходът Land Cruiser Prado.

Информацията за новото потомство на паметния всъдеход е малко, само че производителят заяви най-основното. Автомобилът ще резервира структурата си на рама, като возилото ще стане още по-проходимо от досегашното.

Съдейки по фотографията, която изтече в интернет пространството, външните промени по автомобила ще са дребни. Нови ще са предните и задни светлини, броните и радиаторната решетка.

В оборудването ще бъдат включени адаптивни фарове, система за предизвестие от насрещен удар, която ще е с опция за различаване на пешеходци и още куп други електронни помощници.

Все още няма информация за двигателната гама на новата Toyota Land Cruiser Prado. Освен новото потомство на Land Cruiser, във Франкфурт японците ще показват и концептуален вид на хибридния кросоувър C-HR.

Освен тези два автомобила с нараснала проходимост Toyota ще покаже наточен Yaris GRMN, който ще има мотор с мощ 205 конски сили, както и нова версия на комбито Auris Touring Sport, носеща наименованието Freestyle.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР