Японското правителство разшири списъка си със санкции срещу Русия, като

...
Японското правителство разшири списъка си със санкции срещу Русия, като
Коментари Харесай

Япония разширява списъка със санкции срещу Русия

Японското държавно управление разшири листата си със наказания против Русия, като добави в него 12 лица и 36 организации . Това заяви ТАСС, базирайки се на формалния вестник на японския кабинет на министрите.

Според оповестения лист лични наказания, предвиждащи заледяване на активи, са въведени против комисаря по правата на детето в Калужка област Ирина Агеева, нейната колежка от Ростовска област Ирина Черкасова и комисаря по човешките права Права в Чеченската република Мансур Солтаев. Лични ограничавания бяха въведени и против, ръководителя на държавното управление на Чечня Муслим Хучиев и командира на специфичния полицейски полк на името на Герой на Русия Ахмат-Хаджи Кадиров от Министерството на вътрешните работи на Чечня Замид Чалаев.

Япония също включи в санкционните описи съветския предприемач Артем Ус и генералния шеф на Държавната транспортна лизингова компания (GTLK) Евгений Дитрих. Японските лични наказания засегнаха и шефа на Артек Константин Федоренко и началника на щаба на районния клон на Младежката войска в Севастопол Владимир Коваленко.

По ударите на японските наказания попадна и Tinkoff Bank . На 31 март влизат в действие наказания, предвиждащи заледяване на активи както на лица, по този начин и на организации.

Сред организациите, включени в новите японски санкционни описи, са Авиадвигател, Аероскан, Нева Електроникс, концернът Калашников, Алмаз-Антей, Уралвагонзавод, Базалт, Обединена корабостроителна корпорация, Ангстрем., Неправителствени организации " Аврора ", " Импулс ", КБ " Новатор ". Санкциите включват ограничавания върху износа. В описите за заледяване на активи са включени и FSUE Atomflot и JSC State Transport Leasing Company.

Японските наказания, въведени на няколко стадия поради обстановката в Украйна, към този момент засягат повече от 1 хиляди души и над 120 организации от Русия.
 Япония желае кротичък контракт с Русия, само че без да анулира глобите Обновена
Япония желае кротичък контракт с Русия, само че без да анулира глобите

Токио резервира уговорката за разрешаване на териториалния спор по отношение на Курилските острови
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР