Японското правителство е ударено по джоба от необичаен проблем -

...
Японското правителство е ударено по джоба от необичаен проблем -
Коментари Харесай

Япония иска младите хора да пият повече алкохол.

Японското държавно управление е ударено по джоба от необикновен проблем - младежите не пият задоволително.

От началото на пандемията питейните заведения и другите обекти за продажба на алкохол са мощно наранени от рестриктивните мерки на Covid-19, което води до спад на продажбите и на приходите от налози върху алкохола в третата по величина стопанска система в света.

Решението на държавното управление? Обявете конкурс за намиране на нови способи за поощряване на младежите да пият повече.

" Саке вива! " акцията, която се организира под надзора на Националната данъчна организация, приканва участниците да показват хрумвания за това по какъв начин да " подтикват търсенето на алкохол измежду младежите " посредством нови услуги, рекламни способи, артикули, дизайн и даже техники за продажба, употребявайки изкуствен интелект или метавселена, се показва на формалния уеб страница на състезанието.

  " Вътрешният пазар на алкохолни питиета се свива заради демографските промени, като да вземем за пример намаляващата раждаемост и застаряващото население, както и измененията в метода на живот, дължащи се на въздействието на Covid-19 ", се споделя в уеб страницата, като се прибавя, че състезанието има за цел да " притегли по-младото потомство... и да съживи промишлеността ".

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР