Японският премиер съобщи днес, че правителството ще удължи с три

...
Японският премиер съобщи днес, че правителството ще удължи с три
Коментари Харесай

Япония ще удължи с три седмици действието на COVID рестрикциите в 13 района

Японският министър председател заяви през днешния ден, че държавното управление ще удължи с три седмици действието на коронавирус рестрикциите в Токио и 12 префектури на фона на продължаващото разпространение на разновидността Омикрон, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30575
Япония всекидневно отбелязва върхове на случаите на инфектирани с ковид и умрелите на фона на вълна от инфекции, породена от разновидността Омикрон. Премиерът Фумио Кишида сподели пред публицисти, че още една префектура ще бъде добавена към листата от райони, в които работят полуспешни ограничения включващи ограничавания на времето на работа за питейни заведения и на пътуването. Той добави, че държавното управление ще сътвори към 1000 краткотрайни медицински центъра за лекуване на пациенти с ковид.

Границите на Япония са затворени към този момент съвсем две години, което провокира усложнения за студенти и служащи. Много бизнес водачи предизвестиха, че това ще повлияе на стопанската система, изключително на фона на ограничавания пазар на труда.

Кишида съобщи, че ще намерения " за подобаващи дейности " във връзка с най-строгите, както той сподели, гранични правила измежду седемте най-богати страни, само че не даде сигнал за каквото и да било идно разпределяне.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30575  Три жертви на COVID-19 за денонощието в Русенско Три жертви на COVID-19 за денонощието в Русенско  Четири жертви на COVID-19 в Кюстендил Четири жертви на COVID-19 в Кюстендил  Разследват се постове в мрежата за боледуването на Ердоган от COVID-19 Разследват се постове в мрежата за боледуването на Ердоган от COVID-19
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР