Японският футболист Кейсуке Хонда сменя футбола с финанси. Бившата звезда

...
Японският футболист Кейсуке Хонда сменя футбола с финанси. Бившата звезда
Коментари Харесай

Хонда - Смит: Пазете се от новото ударно бизнес дуо

Японският футболист Кейсуке Хонда сменя футбола с финанси. Бившата звезда на ЦСКА (Москва) и Милан ще сплоти старания с артиста Уил Смит, с цел да построи фонд за подкрепяне на новосъздадени компании.

Дружеството се назовава " The Dreamers Fund " - със седалище Лос Анджелис. Ще се опита да събере 100 милиона $ от вложители във всички сфери, освен в спорта и филмите, декларират от KSK Group (компанията на Кейсуке).

" Надявам се да трансформира метода на живот на хората в Съединени американски щати, Япония и в света посредством Dreamers Fund ", съобщи Хонда.

Той приключи кариерата си в националния тим след Мондиала. В Русия японците се показаха повече от почтено, само че нямаха шанс. Поведоха на Белгия с 2:0, само че позволиха цялостен поврат - 2:3 секунди преди края на осминафиналната среща.

" Започвам мъчно предизвикателство ", разгласи 32-годишният японец в Туитър, без да дава повече детайлности.

Не е ясно по кое време Хонда и Смит са взели това решение за общ бизнес, само че холивудската звезда дефинира японеца за " един от най-годините футболисти " на Световното състезание.

След като сложи Кристиано Роналдо преди всичко в листата си, артистът обърна особено внимание на Кейсуке, оповестява " Kydo News ".

Също по този начин " Мъжът в черно " похвали новия си бизнес сътрудник на конференция преди финала (б.р. Франция - Хърватия 4:2). " Хонда е готин пич ", сбит бе Смит.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР