Японските граждани, които отдавна са свикнали да носят маски преди

...
Японските граждани, които отдавна са свикнали да носят маски преди
Коментари Харесай

След COVID: В Япония се учат да се усмихват

Японските жители, които от дълго време са привикнали да носят маски преди пандемията, се стичат към нови курсове, с цел да се научат по какъв начин да се усмихват.

По време на Коронавирус -19 всички забравихме по какъв начин да поддържаме връзка. Разговорите се трансфораха в въпрос на гледане.

Съобщава се за 8 ранени

Японците имат традиция да носят маски и преди пандемията, само че след нея не запомнили по какъв начин да се усмихват и да поясняват главните обществени знаци, свързани с изражението на лицето.

Според Ройтерс, след премахването на маските, японските възпитаници от потомство Z са се обърнали към професионални треньори, с цел да наваксат изгубеното изкуство на същинската усмивка.

Докато маските към този момент бяха нормална процедура в Япония преди Коронавирус, изключително през зимата и пролетта, за битка с настинки и сенна хрема, използването им внезапно набъбна, когато стана формален съвет на държавното управление да се носят по време на най-лошия интервал на епидемията.

Извършителят се е барикадирал в постройка

Тъй като насоките за носене на маски бяха облекчени през март, Япония доста усили услугите за образование по усмивка.

Един 20-годишен студент по дизайн, Химавари Йошида, който посещава часовете, сподели пред Ройтерс: „ Не съм употребявал лицевите си мускули по време на Covid, тъй че това е положително упражнение “.

Средно един час по усмихване коства почти 55 $.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР