Японските авиолинии (Japan Airlines - JAL) оперират с 65 на

...
Японските авиолинии (Japan Airlines - JAL) оперират с 65 на
Коментари Харесай

Капацитетът на Японските авиолинии надвишава търсенето заради ковид ограниченията


Японските авиолинии (Japan Airlines - JAL) оперират с 65 на 100 от предпандемичния си интернационален потенциал, защото рестрикциите за КОВИД-19 лимитират търсенето до едвам към 40 на 100 от предпандемичните нива. Това заяви през днешния ден почитан източник, представен от Ройтерс.

На вътрешния пазар авиопревозвачът оперира със 100 на 100 от предпандемичния си потенциал, макар че търсенето е към 80 на 100 от съответните нива, сподели Акихиде Йогучи, вицепрезидент за стратегически изследвания за Азиатско-тихоокеанския район.

" Търсенето на вътрешни полети се възвръща по-бързо от това на интернационалните, както на доста други пазари ", сподели той на пресконферениця на Центъра за авиация (CAPA).

Търсенето на интернационалните пътувания в Япония е затруднено и от нуждата туристите да получат визи и да имат резервации  в туристически организации. Освен това има дневен таван за броя на входящите пасажери.

Японското държавно управление възнамерява да отстрани условието за туристически визи за някои страни като част от по-нататъшното намаляване на граничния надзор, осведоми през вчерашния ден Фуджи нюз нетуърк. Премиерът на Япония Фумио Кишида може да реши още тази седмица за намаляване на условията, което ще разреши на туристите да посещават Япония, без да прибягват до услугите на туристическа организация, заяви Фуджи нюз нетуърк.

Япония не изискваше преди пандемията туристически визи от жителите на 68 страни и райони, напомня организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР