Японската полиция арестува мъж след като откри части от телата

...
Японската полиция арестува мъж след като откри части от телата
Коментари Харесай

Зловещ инцидент със сериен убиец в Япония

Японската полиция арестува мъж откакто откри елементи от телата на 9 души в жилището му в Зама край Токио, предават международните медии.

Разследващи служители на реда са намерили две човешки глави в хладилен резервоар отвън жилището на мъжа, който е на 27 година, показва BBC News.

Заподозреният се споделя Такахиро Шираиши. Полицията е влезла в дома му след следствие на изгубването на млада жена. Оказва се, че той се е свързал с дамата (23 г.) онлайн, откакто тя написала в интернет, че желае да се самоубие. 

Япония е потресена от случая. В жилището са открити и елементи от телата на 7 други хора, които били съхранявани в хладилни кутии вътре в жилището. Жертвите са 8 дами и един мъж. Анализи на останките им от криминалистите демонстрират, че гибелта им се е случвала през шпации от време. 

Мъжът е признал пред полицията, че е умъртвил хората и е " скрил телата им ", заяви японската телевизия NHK. Съсед от насрещен апартамент разяснява, че е почнала да се разнся странна миризма от жилището на Шираиши откакто се нанесъл през август. Друг локален човек разяснява, че кварталът е умерено жилищно място с център за дневни грижи и не може да повярва, че злокобните действия са осъществявани там. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР