Японската марка Honda има много почитатели у нас, но се

...
Японската марка Honda има много почитатели у нас, но се
Коментари Харесай

Хибрид между комби и ван за БГ-фенове

Японската марка Honda има доста фенове у нас, само че се са малко тези, които считат колите и за скучни и маломощни. Независимо от всичко марката се е потвърдила от дълго време в международен мащаб и е измежду водачите по надеждност и издръжливост. А тъкмо такава евтина и здрава кола е нужна на огромна част от средностатистическите българи. Сега ще спрем вниманието ви на един японски модел, който не е толкоз известен у нас, само че пък на вторичния пазар екземпляри от него не липсват.



Любимите на огромна част от българите дизелови мотори не са налични в този модел, само че пък бензиновите могат елементарно да се оборудват с АГУ. Става дума за Honda Stream. Тази кола е нещо като хибрид сред комби и миниван. Произвежда се от 2000-а до 2014 година и е изключително сполучлива на пазарите с десен волан – главно в Сингапур и Япония. Въпреки това обаче, колата е изнасяна и за страни с лява дирекция.



Тук подчертаваме на първата генерация, която е по-разпространена у нас. В България има много такива екземпляри, като, както към този момент споменахме, най-изгодни са моделите от първото потомство. Третият ред седалки е сгъваем, само че сочи в вярната посока, за разлика от този в Е-Klasse. У нас известни са версиите с 1.7- и 2.0-литров бензинов мотор. За сума от порядъка на 5 000 лв. може да бъде закупен порядъчен автомобил. Какви са предложенията у нас - вижте ТУК .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР