Японската компания закупи лицензи за софтуера GraphDB EnterpriseFujitsu, доставчик от

...
Японската компания закупи лицензи за софтуера GraphDB EnterpriseFujitsu, доставчик от
Коментари Харесай

Fujitsu ще ползва технология на Онтотекст

Японската компания закупи лицензи за софтуера GraphDB Enterprise

Fujitsu, снабдител от Топ 10 на международния пазар за ИТ услуги, ще употребява софтуера на Онтотекст

Офисът на Fujitsu Technology Solutions в Мадрид закупи лицензи на клъстерната настройка GraphDB Enterprise, разработка на българската софтуерна компания Онтотекст.
още по тематиката
Партньорството сред Онтотекст и Fujitsu – седмия по величина снабдител на ИТ услуги в света и номер едно в Япония – датира от предходната година. Още три други снабдители на ИТ услуги от Топ 10 употребяват технологията на българската компания като част от своите платформи с изкуствен интелект – InfoSys, Atos Origin и NTT Data.

Онтотекст разгласи стратегическото партньорство с Atos и InfoSys през 2017 година, което към този момент докара до няколко взаимни плана. Everis, компания на NTT Data със седалище в Испания, също закупи лицензи на GraphDB Enterprise по-рано тази година.

Онтотекст е част от Сирма Груп Холдинг, а нейната технология е в основата на SENPAI – корпоративната платформа с изкуствен интелект на Сирма. Партньорството с световни снабдители на ИТ услуги, консултанти и систематични интегратори е част от тактиката на Онтотекст и Сирма за развиване на бизнеса.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР