Японската компания Honda напълно разсекрети единадесетото поколение на Civic седан.

...
Японската компания Honda напълно разсекрети единадесетото поколение на Civic седан.
Коментари Харесай

Honda представи новия Civic

Японската компания Honda изцяло разсекрети единадесетото потомство на Civic седан. Новата версия на най-популярния модел в историята на японската марка получи непоколебим външен тип и минималистичен интериор, само че в това време се подреди с съвременни електронни системи.

Външно автомобилът не се разграничава доста от едноименния първообраз, показан през есента на 2020 година. В съпоставяне с предшественика си, новият седан получи по-сдържан външен тип с типичен пропорции на тялото, хоризонтално ситуирана оптика и двойна радиаторна решетка, написа Аutonews.
 Снимка 529276
Източник:

Отличителна линия на кабината е дългата линия по предната подпора с интегрирани въздуховоди за климатичната система. В първичните равнища на съоръжение седанът ще се предлага със 7,0-инчов инструментален клъстер и аналогов " циферблат " на скоростомера вдясно от него, до момента в който " по-старшите " версии ще имат 10,2-инчово виртуално табло.

В горната част на предния панел има обособен мултимедиен таблет с диагонал на екрана 7,0 или 9,0 инча, според от конфигурацията. Най-скъпите варианти включват аудио система Bose с 12 високоговорителя и безжична станция за зареждане на смарт телефон.
 Снимка 529278
Източник:

Базовият мотор за новата Honda Civic е предходният 2,0-литров бензинов елемент с мощ 160 конски сили. Като опция се предлага модифициран 1,5-литрова " турбо четворка ", чиято мощ е увеличена от 176 на 180 конски сили. И двата мотора работят дружно с вариатор.

Производителят означи, че Civic е получил единствени по рода си въздушни възглавници, които усилват отбраната против тежки пострадвания на главата. По време на случай възглавници със специфична форма се увиват към главите на лидера и пасажерите. Комплексът от системи Honda Sensing, основан на предна камера и осем сонара, включва адаптивен круиз надзор, отбягване на конфликти, помощник за запушване и надзор на лентата на придвижване.
 Снимка 529277
Източник:

В Съединени американски щати продажбите на новата Honda Civic ще стартират това лято. Цените за седана към момента не са оповестени.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР