Японската компания Honda е получила патент за мистериозен модел, представляващ

...
Японската компания Honda е получила патент за мистериозен модел, представляващ
Коментари Харесай

Honda патентова мистериозен автомобил

Японската компания Honda е получила патент за тайнствен модел, представляващ футуристичен концептуален автомобил, който наподобява на кола от далечното бъдеще. Изображенията на колата колата бяха оповестени от холандското издание Autoweek.
 Honda патентова тайнствен автомобил

Концептуалният модел наподобява като фикция на дизайнерите на Honda, само че странното е, че японската марка въпреки всичко реши да отбрани новия екстерирен дизайн с патент. Това може да значи, че в бъдеще сходна шоу кола ще бъде показана на необятната общност.

 Honda патентова тайнствен автомобил

Една от характерностите, която незабавно притегля вниманието, са дългите тънки линии, извиващи се от главините на затворените колела по продължение на панелите на каросерията. Някои от тях се трансформират в контури на вратите, които пък от своя страна са лишени от обичайните дръжки. Вероятно тяхната роля се играе от по-широки прорези в региона на предните колела.
 Honda патентова тайнствен автомобил

Концепцията има голям стъклен покрив, който замества страничните и задните прозорци и се слива с капака. Отстрани на предния край има ъгловата оптика, а изпод - още по-странен сплитер. Отзад се виждат извитата ризница, тънките светлини и мястото за рег. номер.
 Honda патентова тайнствен автомобил

Съдейки по екстериора на автомобила, се допуска, че той разполага напълно с електрически силов тракт, както и с цялостен набор от електроника, в това число най-модерния автопилот. Honda работи по технологии за самостоятелно шофиране от няколко години. През 2020 година марката даде обещание да пусне на пазара автомобил с трето равнище на самостоятелност по стандарта SAE.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР