Японската компания Brother представи нова серия монохромни лазерни устройства L2000

...
Японската компания Brother представи нова серия монохромни лазерни устройства L2000
Коментари Харесай

Brother залага на бързината на печат в новата си серия лазерни устройства L2000

Японската компания Brother показа нова серия монохромни лазерни устройства L2000 за дребни и домашни офиси. Акцентът в серията пада върху бързината на щемпел и сканиране – съществени фактори при избора на сходна офис техника за всяка една компания, наред с ценовата успеваемост, надеждността и екологичността.

Повечето модели в линията от монохромни лазерни устройства Brother L2000 печатат и копират със скорост от 30 стр./мин., като върховите модели от гамата подвигат летвата до 34 стр./мин. Тези скорости нареждат серията доста високо в целевия потребителски сегмент и са реализирани с помощта на технологията с два лазерни лъча, които построяват изображенията върху барабана по-бързо.



Показателят „ First paper out time (FPOT) “ – времето за излизане на първата страница - е различен значим фактор, с който линията L2000 се отличава. Моделите на Brother съумяват да изкарат първата напечатана страница единствено 8.5 секунди след приемане на задачата.

Серията L2000 е проектирана да направи печата и сканирането допустимо най-безпроблемно. Всеки модел разполага с входна тава за 250 листа, а мултифункционалните устройства са снабдени с автоматизирано листоподаващо устройство (ADF) за 50 страници. Върховият модел МФУ разполага с двустранно листоподаващо устройство. Тези функционалности, в композиция с технологията за минимизиране на засядането на хартия, сполучливо понижават закъсненията.

Моделната гама L2000 дава отговор и на други значими условия на дребните и домашни офиси - ценова успеваемост и малко влияние върху околната среда.

По отношение на ценовата успеваемост, устройствата Brother L2000 са съвместими със общоприета тонер касета за до 1200 страници, както и с касета с огромен потенциал за до 3000 страници, която дава опция за покупка на по-малък брой консумативи и по-малко време за промяната им.



За да обезпечат екологичен режим на работа, устройствата разполагат с еко режим за икономисване на тонер, както и с конфигурация за автоматизирано заспиване, която пести сила в неактивните интервали. Налична е и функционалност за пропускане на празни страници и автоматизиран двустранен щемпел, които понижават прахосването на хартия.

Консумацията на сила е понижена в допълнение, с помощта на друга новаторска функционалност на тези машини – тихата работа. Всички модели работят с равнище на звук под 50dB, което способства за основаване на спокойна работна атмосфера, насърчаваща продуктивността и творчеството.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР