Японска ракета избухна секунди след изстрелването си в сряда, в

...
Японска ракета избухна секунди след изстрелването си в сряда, в
Коментари Харесай

Японска ракета, носеща правителствен тестов сателит, се взриви в огнена топка секунди след изстрелването

Японска ракета избухна секунди след изстрелването си в сряда, в голяма крах за кандидатурата на новосъздадена компания да бъде първата частна компания в страната, сложила спътник в орбита.

59-футовата ракета, издигната от основаната в Токио Space One, изстреля в крайбрежния район Уакаяма в западна Япония, с дребен държавен тестов спътник на борда, само че единствено пет секунди по-късно избяга в неволя.

Ракетата с твърдо гориво избухна в огнена топка, изпращайки пушек в отдалечения планински регион, до момента в който отблъскващ пламък бушуваше на земята, демонстрираха фрагменти онлайн. Space One сподели, че е решил да " прекъсне полета ".

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Насилие в Хаити: Вътрешният живот на бруталния водач на някогашна ченгеджийска тайфа „ Барбекю “, който освободи 4000 пандизчии

Компанията удостовери, че детайлностите за детонацията сега се проверяват. „ Искаме да приемем този резултат по предвидлив метод и да се впуснем в идващото си предизвикателство “, сподели президентът на компанията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР