Японска група от експерти, съветващи премиера Фумио Кишида относно планираното

...
Японска група от експерти, съветващи премиера Фумио Кишида относно планираното
Коментари Харесай

Японците вероятно ще плащат повишени разходи за отбрана

Японска група от специалисти, съветващи премиера Фумио Кишида по отношение на плануваното повишение на разноските по защитата, предложи цялата нация да поеме финансовата тежест и предизвести да не се разчита на държавни облигации, заяви " Ройтерс ".

Препоръките в документа, оповестен във вторник, пристигнаха, до момента в който администрацията на Кишида обмисля по какъв начин да заплати обещаните от него  разходите, с цел да се опълчи възходящата опасност за сигурността от прилежащ Китай.

Ако държавното управление увеличи налозите, той ще би трябвало да реши дали да усили ставките за бизнеса или да изиска от жителите да заплащат посредством по-високи налози върху приходите или по различен метод.
 Японският министър председател предизвести, че нашествието в Украйна може да бъде повторена в Източна Азия
Японският министър председател предизвести, че нашествието в Украйна може да бъде повторена в Източна Азия

Кишида желае мощно съдействието сред страните, споделящи универсални полезности

Припомняме, че не за първи път Япония предизвестява за последствията от напрежението в района, като измежду проблематичните страни там е и Северна Корея.

В същото време обаче Кишида

Министърът на правораздаването на Япония подаде оставка през ноември поради неудобен коментар за смъртното наказване. В края на октомври министърът на икономическото възкръсване на Япония също се отдръпна от поста след възходящи рецензии за неспособността му да изясни изцяло връзките си с Църквата на обединяването, известна повече като църквата на Муун, която съгласно критиците е сходна на фетиш. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР