Японката Секай Мори вече е законна дъщеря на легендарния на

...
Японката Секай Мори вече е законна дъщеря на легендарния на
Коментари Харесай

Секай Мори вече е законна дъщеря на Наим Сюлейманоглу

Японката Секай Мори към този момент е законна щерка на именития на щангист Наим Сюлейманоглу.

 Стоичков се сбогува с Наим Сюлейманоглу със сълзи на очите (ВИДЕО)
Стоичков се сбогува с Наим Сюлейманоглу със сълзи на очите (ВИДЕО)

" Не познавам по-голям състезател от него "

Езин и Сезин, които са дъщери на Сюлейманоглу, се отхвърлиха да апелират правосъдното решение, което узакони бащинството на на Наим.

На 3 януари 2018 година Секай заведе дело в четвърти фамилен съд в квартал " Буюкчекмедже " в Истанбул, като искаше да бъде приета за дете Сюлейманоглу, който умря на 18 ноември 2017 година.

В разследване на това през лятото беше екзхумирано тялото на великия щангист и беше взет генетиченю материал за съпоставяне. В началото на есента съдията призна, че Секай е щерка на Наим. Според отчета на института по криминалистика това е 99,99% според разбора на пробите.

Две от другите три дъщери на Наим в началото не одобриха решението. Но в последна сметка те признаха, че борбата е изгубена.

Секай е родена в Анкара от връзката на Наим с японската журналистка Киоко Мори по време на олимпиадата в Сеул. Щангистът даже персонално участва на раждането. След няколко месеца обаче Наоми си събра багажа и се прибира в родината си. Върна се единствено един път, само че по този начин и не съумя да се свърже с родения в село Птичар, Наим.

Едно от последните стремежи на Сюлейманоглу беше да бъде открита четвъртата му щерка. Брат му Мухарем откри момичето. Нейната майка даже посети гроба на Наим.

Въз основа на окончателното решение на съда дирекцията по популацията в министерството на вътрешните работи в Анкара би трябвало да издаде нов акт за раждане на Секай, в който името на Наим да попада като татко. Сюлейманоглу няма брак с нито една от трите дами, от които има деца. Другите си три дъщери обаче е признал публично и те носят неговата фамилия.

Сега наследството на Наим ще се дели на четири. Според турските медии в последните си дни той е съумял да продаде дребното му останали парцели на стойност от към 2 милиона евро и е купил постройка в влиятелен квартал на Истанбул, като рентата от нея би трябвало да отива за децата му.

Наим умря от кръвоизлив в мозъка, откакто беше признат в болница с проблеми с черния дроб. В последна сметка донор беше открит, само че организмът му не съумя да се оправи с трансплантацията, която бе направена в най-престижната турска клиника.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР